keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

KaKaRoiden esittely: KaKaRa 3


Nimi: Asta Hassinen os. Kaalimaa

Lempinimi: -

Suunnistuskengän numero: 39

Levy vai peukalo: Peukalo 

Milloin/miten aloitit suunnistamisen: Isosiskojen esimerkkiä seuraamalla 9-vuotiaana ensin viikkorasteilla ja myöhemmin myös kilpailuissa. 

Sykähdyttävin suunnistusmuisto: Sykähdyttävintä suunnistuksessa on aina upeassa luonnossa liikkuminen ja hienot maisemat, joita unohtuukin joskus tarkkailemaan turhan pitkäksi aikaa. 

Pahin pummi: Lahden Fin5 rastiviikolla (Heinola-Hollola) vuonna 2000. Järjestäjät olivat varmaan antaneet minulle liian pienen kartan, sillä se pääsi loppumaan kesken, vaikka menohaluja olisi ollut. Paluumatka kisapaikalle tehtiinkin ystävällisen autoilijan kyydissä. Annetaan kuitenkin järjestäjille anteeksi, sattuuhan näitä vahinkoja. ;) 

Missä päin nyt suunnistat: Puolan valtion Krakovan kaupungissa, Kazimierzin kaupunginosassa pitkäaikaisella matalanpaikan leirillä


Millaisin miettein Jukolaan: Koska aktiivinen suunnistusura on monta vuotta takanapäin, mennään Jukolaan innostuinein ja odottavin (mutta ei turhan toiveikkain) mielin. Mukava on kuitenkin päästä osallistumaan Pohjois-Karjalan metsissä järjestettävään suurtapahtumaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti