torstai 15. kesäkuuta 2017

Juoksujärjestys

Kaalimaan KaKaRoiden juoksujärjestys paljastui eilen. Lähdemme liikkeelle ESAT-taktiikalla, joka yksinkertaisuudessaan on saatu laittamalla tytöt ikäjärjestykseen.  Starttaamme lauantaina siis seuraavasti:

1. osuus: Emmi 
Aloittanut aikaisemmin seuraavissa viesteissä: Jukola 2000, Asikkala-Jukola 2002,  Jukola 2003,  Kytäjä-Jukola 2010, Jämsä-Jukola 2013 ja Kuopio-Jukola 2014 - alkukiihdytyksen jälkeiset tunnelmat K-pisteellä on siis koettu jo useamman kerran.

2. osuus: Salli 
Ollut toisen osuuden suunnistajana aiemmin Jukola 2003 Sulkavalla. Salli on ollut usein viestin aloitusosuudella sekä Keski-Karjalan Rastin että Rasti-Pielisen joukkueissa, mutta KaKaRat luottavat siihen, että toisella osuudella vaadittavaa sähäkkyyttä ja suunnistustaitoa riittää.

3. osuus Asta 
Jokaisessa joukkueessa on hyvä olla vähintään yksi Jukolan ensikertalainen. Jukolan viesti on usein niin upea ja mahtava kokemus ensikertalaiselle, että kaikki matkan rasitukset unohtuvat ja matka sujuu kuin tanssi. Asta on meidän joukkueesta ensimmäistä kertaa osallistumassa Venlojen viestiin, ja uskomme, että kolmannen osuuden juoksijamme saapuu tanssiaskelin ja hymy korvissa viimeiseen vaihtoon.

4. osuus Telma 
Hoiti ankkuriosuuden viime kesänä hienosti Lappee-Jukolassa 2016. Vaikka mutavelli tulikin viestin aikana tutuksi ja järjestäjät joutuivat pesemään mutaisen kartan energiajuomalla ensimmäisellä juottopisteellä, ei tämä lannistanut nuorinta sisarustamme. Telmalla riittää voimaa ja ''jalkoja'' vielä loppuspurttiin maaliviitoituksella.

Kuopio-Jukolassa Emmi ja Salli kummatkin aloittamassa (Kuva: Telma)
Lue myös
Kaalimaan KaKaRat mukaan Venloihin 
Mistä on pienet kakarat tehty? 
KaKaRoiden esittely: KaKaRa 1 
KaKaRoiden esittely: KaKaRa 2
KaKaRoiden esittely: KaKaRa 3 
KaKaRoiden esittely: KaKaRa 4
Kuinka valmistautumisessa on onnistuttu? 
KaKaRoiden juoksupaidat 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti